Producten voor aroma van cafe (9)

Ecologische Landbouw

Ecologische Landbouw

Toewijding aan ecologische landbouwmethoden om biodiversiteit en duurzaamheid in de wijnbouw te bevorderen.
Patisserie

Patisserie

Ons bedrijf zet zich in voor het aanbieden van hoogwaardige erkende beroepsopleidingen, geschikt voor alle niveaus, of het nu gaat om beginners of gevorderden.
Koffie-extracten

Koffie-extracten

( Coffea Robusta & Arabica seed extract ) Onze assortiment van koffie-extracten is rijk en gevarieerd. Het biedt een scala aan verschillende koffiesmaken, afkomstig van geselecteerde oorsprongen en mengsels (Arabica of Robusta), met diverse brandingsgraden, om de creatie van authentieke koffiesmaken mogelijk te maken: - Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute koffie-extracten. - Extractie met ethylalcohol: oléoresines en koffie-extracten van verschillende concentraties. - Zachte extractie met ethylalcohol: koffie-infusies. - Alcoholische distillatie: koffie-alcoholaten.
Robusta Koffie

Robusta Koffie

Regio: Temanggung, dit geeft de geografische oorsprong van de koffie aan. Type: Robusta, dit geeft de variëteit van de koffie aan. Proces: Natuurlijk, dit geeft de verwerkingsmethode aan die is gebruikt om de koffiebonen na de oogst te behandelen. Vochtigheidsniveau: 11%-12%, dit geeft de hoeveelheid water aan die na de verwerking in de koffiebonen achterblijft. In dit geval is de koffie natuurlijk in de zon gedroogd. Schermgrootte: 16-18, dit verwijst naar de grootte van de koffiebonen die zijn gesorteerd op basis van hun diameter. Kwaliteit 1 (standaard 0-11): dit geeft het kwaliteitsniveau van de koffie aan, waarbij kwaliteit 1 het hoogste mogelijke kwaliteitsniveau is. Het getal tussen haakjes geeft het maximale aantal defecten aan dat per pond koffie is toegestaan.
KRUIDEN

KRUIDEN

Wij kunnen u samengestelde specerijen voor charcuterie aanbieden. Maar ook: Bourbon vanillepeulen Bourbon vanillebonen Bourbon vanillepoeder Bourbon vanille-extract Tahiti vanillepeulen
Een Dolcerina

Een Dolcerina

De gezouten boterkaramel... Om te smeren of over desserts te gieten, het is zo lekker! Voedingswaarden per 100 g Energie (kcal) = 437 Energie (kJ) = 1822 Vetten (g) = 30 waarvan verzadigde vetzuren (g) = 19 Koolhydraten (g) = 40 waarvan suikers (g) = 40 Eiwitten (g) = 1.2 Zout (g) = 0.3 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Suiker, Crème fraîche 35% MG, boter* halfzout 18%, melkchocolade BARRY Netto gewicht: 210 g Oorsprong: Corsica
Oranje - Kleurstoffen

Oranje - Kleurstoffen

Onze lijn van kaarskleurstoffen komt uit Europa. Deze oranje kleurstof stelt u in staat om uw kaarsen in de gewenste kleuren en intensiteiten te creëren. Niet-toxisch, het is samengesteld uit natuurlijke vetzuren en verzadigde alkanen. Deze oranje kleurstof is ontworpen om perfect te combineren met alle soorten wassen, of ze nu mineraal of natuurlijk zijn voor de vervaardiging van uw kaarsen. Zeer geconcentreerd, lange houdbaarheid, eenvoudig in gebruik en dosering. Uiterlijk: poeder, korrel of vlokken Kleur: oranje Vlampunt: 200° Referentie: LB-COLORANGE
Recept Creatie

Recept Creatie

U kunt uw thee- of kruidenrecept personaliseren door te kiezen uit de 300 bestaande recepten of door uw eigen recept te creëren met de ingrediënten van uw keuze. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte mix die uw imago en waarden weerspiegelt.
Het Lichte

Het Lichte

Hibiscus bietmeel